Fara sa straluceasca, tricolorii au invins Belarusul in ultimul meci oficial din acest an. Profitand de rezultatul de egalitate inregistrat la Sofia, intre Bulgaria si Olanda, Romania a trecut pe primul loc in grupa. Cu Chivu vadit incomodat d
Fara sa straluceasca, tricolorii au invins Belarusul in ultimul meci oficial din acest an. Profitand de rezultatul de egalitate inregistrat la Sofia, intre Bulgaria si Olanda, Romania a trecut pe primul loc in grupa. Cu Chivu vadit incomodat de postul de inchizator in care a fost distribuit de Victor Piturca, Romania a avut totusi un inceput ideal de partida impotriva Belarusului. Mai intai Mutu (a€™8) a inscris dupa o centrare foarte buna a lui FL. Petre, pentru ca doua minute mai tarziu Marica sa puncteze la capatul unei actiuni personale. Nu s-a intrat insa cu acest avantaj la pauza, deoarece Kornilenko (a€™20) a dejucat pasul la ofsaid al romanilor si a inscris cu un sut pe sub Coman. Repriza secunda a inceput cu un adevarat asediu la poarta lui Gaev, care a scapat in mod miraculos de cateva ori de la primirea unui nou gol. Printre ocaziile romanilor si-au facut loc si doua mari ocazii ale lui Kornilenko, dar Goian a adus linistea in minutul 77, inscriind cu capul in urma unui corner. ""S-a vazut ca Belarus nu e o echipa oarecare. Important e ca am castigat cele trei puncte puse in joc. Nu este o echipa mare, dar poate incurca alte echipe din grupa, mai ales pe teren propriu"", a spus imediat dupa meci selectionerul Victor Piturca. INCIDENTE. Desi la meci au asistat doar 15.000 de spectatori, in tribunele Stadionului Steaua nu au lipsit incidentele. Astfel, imediat dupa golul de 2-0, galeria oaspetilor a aruncat o fumigena intr-un sector ocupat de suporteri romani. Fanii bielorusi, multi dintre ei aflati in stare de ebrietate, au fost evacuati din stadion. De asemenea, la sfarsitul reprizei secunde a izbucnit un conflict intre Mutu si o parte a spectatorilor, jucatorul Fiorentinei avand si o rabufnire nervoasa spre Peluza I inainte de a fi schimbat. ECHIPE.
Romania: D. Coman - P. Marin, Tamas, D. Goian, Rat - Fl. Petre, Rosu, N. Dica (a€™88 Cocis), Chivu, Mutu (a€™72 Buga) - Marica (a€™90 Cl. Niculescu). Antrenor: Victor Piturca
Belarus: Gaev - Omelianciuk, Iurevici, Staniuk, Lentevici - Kalacev (a€™50 V. Hleb), Kulci (a€™65 Stahanovici), A. Hleb, Gurenko, Romascenko - Kornilenko (a€™66 Koritko). Antrenor: Iuri Puntus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.