Congres extraordinar la 9 decembrie la care se vor adopta modificari la Statutul partidului si initierea unei motiuni de cenzura fie pe teme sociale, europene, ale administratiei ori pe cele legate de bugetul pe 2007. Acestea sunt deciziile pe ca

Congres extraordinar la 9 decembrie la care se vor adopta modificari la Statutul partidului si initierea unei motiuni de cenzura fie pe teme sociale, europene, ale administratiei ori pe cele legate de bugetul pe 2007.

Acestea sunt deciziile pe care liderii PSD le-au adoptat sambata la intalnirea pe care au avut-o cu presedintii organizatiilor judetene. Pana ce seniorii vor organiza Congresul extraordinar insa, nici tinerii social-democrati nu vor sta degeaba. La 18 noiembrie se va desfasura Congresul TSD, pentru alegerea unui nou presedinte care sa ii succeada lui Victor Ponta.

In urmatoarele saptamani, pana la Consiliul National de la 3 noiembrie, liderii PSD intentioneaza sa consulte membrii de partid in legatura cu schita de oferta politica a PSD, dar si cu propunerile de modificare a Statutului, a anuntat Mircea Geoana. Una din aceste propuneri, discutata in cadrul intalnirii de sambata, este ca mandatul noii conduceri alese de Congres sa fie de patru ani. Pe de alta parte, in privinta motiunii de cenzura pe care PSD o va initia, surse din partid citate de Mediafax au declarat ca aceasta ar putea fi initiata pe zona unui minister aflat in portofoliul PD, pentru a evita speculatiile referitoare la o presupusa colaborare PSD - PD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.