1 Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca a alocat patru milioane de lei pentru studiile de fezabilitate vizand construirea a zece spitale noi in judetul Mures.
Inca o declaratie care arata ca Eugen, ""contabilul mortii"", era mai bun pe post de ""socotitor"". Vorbe goale si hartoage. Multe hartoage. 2 PIN a acordat CURS premiul ""Pinocchio"" pentru dezinformarea opiniei publice. Motivul? Mona Musca ocupa un loc fruntas in topul politicienilor despre care romanii au o parere buna.
Nu ne intereseaza ce premii sau distinctii acorda PIN. Nu stiam ca reprezentantii partidului condus de Cozmin Gusa se pot clona si trage cu urechea la raspunsurile date de cele 1.053 persoane intervievate de operatorii CURS. 3 Presedintele Consiliului National Secuiesc, Csapo Jozsef, a anuntat sambata, la Sfantu Gheorghe, ca delegatii CNS au adoptat o hotarare privind initierea organizarii referendumului avand ca obiect autonomia Tinutului Secuiesc.
Ne-in-te-re-sant! Actiunea CNS, pur de imagine, nu este noua, autonomia locala a Tinutului Secuiesc fiind cartea pe care organizatia secuilor incearca sa castige capital electoral.