Doua persoane au murit, iar alte sase au ajuns in stare grava la spital, in doua accidente produse ieri-dimineata in Bucuresti. In jurul orei 05:30, un ""Ferrari"" condus cu viteza excesiva de un barbat a parasit carosabilul, in apropierea Podulu

Doua persoane au murit, iar alte sase au ajuns in stare grava la spital, in doua accidente produse ieri-dimineata in Bucuresti.

In jurul orei 05:30, un ""Ferrari"" condus cu viteza excesiva de un barbat a parasit carosabilul, in apropierea Podului Floreasca, si a patruns pe spatiul verde, masina rasturnandu-se apoi in gol, la baza podului. Inainte de a se prabusi, bolidul a omorat un barbat care dormea pe spatiul verde din apropierea podului. Ambii pasageri ai bolidului au fost grav raniti.

Tot ieri-dimineata, un autoturism marca ""Audi"" - condus de Nicolae B. (39 ani) - a intrat in intersectia Strazii Maica Domnului cu Strada Ghica Tei fara sa se asigure si a intrat intr-un tramvai al liniei 16. Soferul masinii a murit pe loc, iar alti patru tineri care se aflau in autoturism au fost grav raniti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.