Reprezentantii PNL si PD nu s-au inteles in privinta listelor pentru alegerile europarlamentare: sa fie liste comune sau separate? Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat la Galati ca are incredere in functionarea Aliantei D.A. in v
Reprezentantii PNL si PD nu s-au inteles in privinta listelor pentru alegerile europarlamentare: sa fie liste comune sau separate?

Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat la Galati ca are incredere in functionarea Aliantei D.A. in varianta actuala in care functioneaza si protocolul. ""Raman consecvent ideii ca mergem cu protocolul de functionare al Aliantei D.A. si la europarlamentare. Electoratul va fi necrutator cu cei care dezerteaza sau se cearta in loc sa conlucreze. Eu sunt adeptul cutitelor in teaca, dar sa ne facem treaba"", a precizat Flutur. De altfel, apartenenta PD si PNL la grupuri europarlamentare diferite nu reprezinta o conditie impusa de la Bruxelles pentru a nu participa pe liste comune. In schimb, presedintele PD Galati, secretarul de stat in MAI, Mircea Toader, a declarat ca in PD tendintele sunt de a se merge pe liste separate, dar ca nu s-a luat o decizie in acest sens. ""As vrea sa fim pe liste separate pentru a vedea cu adevarat unde ne situam, ca partid, in randul electoratului. Cred ca europarlamentarele vor avea loc anul viitor in luna mai"", a spus Toader.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.