Fotbalistii echipei nationale a Belarusului au sosit ieri la Bucuresti, cu un charter care a aterizat pe Aeroportul International "Aurel Vlaicu", dar nu au dorit sa ofere declaratii. Nici macar Vladimir Gaev, portarul lui Dinamo si singurul din lot c
Fotbalistii echipei nationale a Belarusului au sosit ieri la Bucuresti, cu un charter care a aterizat pe Aeroportul International "Aurel Vlaicu", dar nu au dorit sa ofere declaratii. Nici macar Vladimir Gaev, portarul lui Dinamo si singurul din lot care se descurca in limba romana, nu a dorit sa faca vreun comentariu la sosirea delegatiei din Belarus, fiind nevoit sa respecte programul echipei. Singurul care a facut cateva referiri la partida de diseara cu Romania a fost selectionerul Iuri Puntus. "Scopul nostru este sa obtinem locul doi in grupa si vom face tot posibilul sa invingem Romania la Bucuresti", a spus Puntus, adaugand ca a studiat cateva casete video cu jocuri ale nationalei antrenate de Piturca. Altfel, din lotul deplasat la Bucuresti face parte si fundasul Serghei Gurenko, care isi anuntase in urma cu mai mult de un an retragerea din prima reprezentativa, dupa un conflict cu fostul selectioner, Anatoli Baidasnai. Puntus a reusit insa sa-l convinga pe jucatorul de la Lokomotiv Moscova sa revina asupra deciziei. Reprezentativa Belarusului urma sa efectueze aseara, de la ora 18,30, pe stadionul din Ghencea, antrenamentul oficial dinaintea intalnirii cu Romania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.