Biserica-monument istoric cu hramul Sfintii Apostoli Petru si Pavel, din Bucuresti (Str. Sfintii Apostoli nr. 33A, Sector 5) are nevoie de ajutorul crestinilor. Ctitorita in anul 1636 de catre Voievodul Matei Basarab aceasta a fost refacuta in urma
Biserica-monument istoric cu hramul Sfintii Apostoli Petru si Pavel, din Bucuresti (Str. Sfintii Apostoli nr. 33A, Sector 5) are nevoie de ajutorul crestinilor. Ctitorita in anul 1636 de catre Voievodul Matei Basarab aceasta a fost refacuta in urma incendiului din 1677. Astazi, lacasul sfant se afla intr-o avansata stare de deteriorare, fiindu-i afectate zidirea, fresca interioara si fatada exterioara. Astfel, cei care doresc sa ajute aceasta biserica pot face danii in contul RO74 BPOS85006076927ROL01, deschis la Banc Post, sucursala Izvor (sau la Altarul Bisericii). Aceste danii vor fi inscrise in registrul istoric de evidenta a donatiilor. Pentru sumele care depasesc 500 de RON, preotii parohiei vor citi la jertfelnicul Domnului pomelnicele familiei la fiecare sfanta liturghie, timp de trei ani (lista cu numele pe care le vreti pomenite ne-o puteti trimite prin e-mail). Pentru informatii suplimentare puteti suna la 0723.641.933 (Parintele Nicolae Iordachescu), la 0722.691.898 (Parintele Alexandru Morariu), sau la adresele de e-mail sfintiiapostoli@gmail.com; sfintiiapostoli2006@ yahoo.com sau alexandrum@rol.ro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.