Internationalul Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial ieri, intr-o conferinta de presa, ca manager general al lui FC Arges, cu care a semnat un contract pe doi ani. Internationalul Dorinel Munteanu (foto stanga) a fost prezentat oficial ier

Internationalul Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial ieri, intr-o conferinta de presa, ca manager general al lui FC Arges, cu care a semnat un contract pe doi ani.

Internationalul Dorinel Munteanu (foto stanga) a fost prezentat oficial ieri, intr-o conferinta de presa, ca manager general al lui FC Arges, cu care a semnat un contract pe doi ani. Acestuia i-a fost inmanat si tricoul cu numarul 8, cu care va juca pentru pitesteni in viitor.

Legat de disputele pe care le are de cateva zile cu oficialii lui CFR Cluj, ""Munti"" a afirmat ca s-a simtit marginalizat. ""Unul din motivele pentru care am plecat este ca cei din conducere se bagau la echipa, atat la alcatuirea ei, cat si la modul de exprimare in teren."" Dorinel a facut referire si la acuzatiile pe care i le-a adus finantatorul Arpad Paszkany: ""Nu am datorii, nu sunt imprumutat si totul este numai o diversiune pentru a-mi pata imaginea"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.