Fostul presedinte executiv al giulestenilor sustine ca va explica in cateva zile motivul plecarii din Giulesti si regreta ca in vara nu a dat curs ofertei venite de la ""Poli"" Timisoara. Esecul suferit in fata lui Dinamo, scor 1-3, dupa un joc

Fostul presedinte executiv al giulestenilor sustine ca va explica in cateva zile motivul plecarii din Giulesti si regreta ca in vara nu a dat curs ofertei venite de la ""Poli"" Timisoara.

Esecul suferit in fata lui Dinamo, scor 1-3, dupa un joc controlat timp de o ora de Rapid, l-a facut pe George Copos sa renunte la Dinu Gheorghe, alaturi de care a condus gruparea giulesteana timp de noua ani.

UITARE. Principalul actionar al vicecampioanei a pus plecarea lui Dinu Gheorghe pe seama stresului. ""Mi-a spus ca este obosit si ca vrea sa renunte. Il inteleg, asta e viata"", a declarat Copos. Reactia fostului presedinte executiv a venit imediat: ""M-a uitat repede. Sunt obosit? Nu, ma simt foarte bine. Nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata spasit in fata lui George Copos. Mai ales a lui. As vrea sa nu mai continue cu asemenea declaratii, altfel voi face eu dezvaluiri care nu ii vor pica bine. Acum regret ca nu am plecat la Timisoara alaturi de Razvan Lucescu"".

SUPORTERI. Dinu Gheorghe se va intalni in aceste zile cu liderii galeriei giulestene, pentru a le explica motivul plecarii de la Rapid. ""Suporterii au fost mereu alaturi de echipa, de Razvan Lucescu si de mine. Vreau sa le explic adevaratul motiv al demisiei mele"", a spus ""Vama"". Unul dintre liderii galeriei a declarat: ""Noi stim mai multe. Este adevarat, nu ne asteptam sa plece domnul Dinu Gheorghe, insa este clar ca a fost lucrat de Copos, care astepta asta de multa vreme. Nu stiu ce va fi de acum inainte, probabil ca ne vor conduce directorii de la ANA"".

CONTRAZICERE. ""Va ramane oricum prietenul meu"", sustinea Copos imediat dupa ce a aflat de demisia fostului presedinte. ""Este parerea lui George Copos. Ce sa spun, am fost prieteni, asa cum sustine, dar oare, stau si ma intreb, chiar am fost?"", a raspuns Dinu Gheorghe, care a completat: ""Am fost prea mult timp umilit, jignit si mintit. Nu s-a tinut de cuvant si din acest motiv am plecat"". In acelasi timp insa, ""Vama"" recunoaste ca lasa in Giulesti un prieten adevarat: ""Singurul care mi-a fost alaturi este Razvan Lucescu. Eu sper ca echipa sa mearga pe un drum ascendent si fara mine"". Despre numirea lui Constantin Zotta in functia pe care a detinut-o pana de curand, Dinu Gheorghe a precizat ironic: ""A obtinut ceea ce a vrut de cand a venit la Rapid. Ii doresc succes"".

Antrenorul si jucatorii rapidisti regreta plecarea oficialului. ""Cu atat mai mare este regretul plecarii domnului Dinu, mai ales ca reusisem sa trecem peste perioada nefasta, in ciuda esecului cu Dinamo. Si anul trecut s-a inceput la fel, dupa care am fost la un pas de titlu si ne-am calificat in sferturile Cupei UEFA. Va fi greu acum, sper totusi ca actuala conducere sa fie alaturi de echipa"", a declarat tehnicianul Razvan Lucescu. La randul lor, jucatorii considera ca va urma o perioada mai grea. ""Plecarea domnului Dinu Gheorghe va influenta evolutia echipei. Noi speram sa nu urmeze o perioada de instabilitate"", a declarat capitanul echipei, Vasile Maftei.

ARBITRI. Forul european a stabilit brigazile de arbitri pentru primele doua meciuri ale ""visiniilor"" din grupele Cupei UEFA. Astfel, partida cu Paris St. Germain, de la data de 19 octombrie, de pe teren propriu, va fi condusa de o brigada din Rusia, cu Nikolai Ivanov la centru. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Nikolai Golubev si Alexander Lagun. Jocul cu Hapoel Tel Aviv va fi arbitrat de slovacul Vladimir Hrinak, secondat de conationalii sai Vladimir Medved si Ratislav Kubica. ""Centralul"" a mai condus Rapidul sezonul trecut, in primul tur al aceleiasi competitii, in deplasarea de la Rotterdam, 1-1 cu Feyenoord.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.