PRM refuza invitatia presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni, la discutiile despre Agentia Nationala de Integritate, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustinand ca argument faptul ca seful statului ar fi "imoral". "Pan
PRM refuza invitatia presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni, la discutiile despre Agentia Nationala de Integritate, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustinand ca argument faptul ca seful statului ar fi "imoral". "Pana nu raspunde Traian Basescu la acuzele care i se aduc privind dosarele sale penale si mafia pe care o patroneaza, noi nu mergem la Palatul Cotroceni", a precizat Tribunul, citat de Mediafax. El a spus ca PRM nu are ce discuta cu Basescu pana nu se dau drumul la dosarele "Flota" si "Flotila" si pana nu se lamureste "ce mita a luat Basescu" de la Stefan Radulescu si de la Florian Anghelescu. C.V. Tudor a precizat ca Basescu nu trebuie sa-si faca iluzii ca bifeaza o noua activitate la Palatul Cotroceni, prin consultarea partidelor in legatura cu ANI.
"Vreau sa seman cu Angela Merkel, ca i-a dat ea cu flit (lui Basescu - n.r.), asa voi face si eu. Ma voi duce la un accident, la podul de la Maracineni, dar cu el nu am ce discuta", a spus Vadim Tudor referindu-se la faptul ca Basescu nu a reusit sa se intalneasca cu Angela Merkel cand a fost in vizita in Germania. C.V. Tudor a spus, in cadrul conferintei de presa, ca Basescu este "infractor", "mafiot primitiv" si "imoral". "Cum ma cheama Basescu la el cand el a luat mita de un milion de euro de la Stefan Radulescu si de sase milioane de euro de la Florian Anghelescu, in campania electorala din 2004 pentru Primaria Capitalei si Presedintie?", a aratat liderul PRM. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.