Partii, ghetari, hoteluri din gheata, bai termale, restaurante cu tavane pavate cu cristale Swarovski si peisaje care te lasa fara suflare. De toate aceste lucruri se pot bucura turistii din Alpi. Turistii pot merge pe partie cu incaltari special
Partii, ghetari, hoteluri din gheata, bai termale, restaurante cu tavane pavate cu cristale Swarovski si peisaje care te lasa fara suflare.

De toate aceste lucruri se pot bucura turistii din Alpi. Turistii pot merge pe partie cu incaltari speciale de zapada, pot alerga prin padure pe alei amenajate, pot degusta mancarurile traditionale, dintre care amintim omleta cu afine, si se pot bucura de privelisti minunate de la 3.300 de metri altidudine. Valea Ötztal se afla la 80 de kilometri de Innsbruck si la 280 de kilometri de Munich. La capatul acestui drum incep statiunile Sölden, Hochsölden, Zwieselstein si Vent. Tarifele pentru o persoana variaza de la 50 la 215 euro pe zi, in functie de zona, de unitatea de cazare si de serviciile oferite.
CAZARE. Statiunile pun la dispozitia clientilor un numar de 10.000 de paturi in 30 de hoteluri de patru si cinci stele si zeci de apartamente unde turistii se pot gospodari singuri. In zona sunt 43 de instalatii de transport prin cablu cu capacitate pentru 56.000 de persoane. Pe piscurile de peste 3.000 de metri exista cate un monument. Astfel, la Gaislachkogl, care se alfa la 3.058 de metri, se alfa un obelisc negru, la Tiefenbachkogl (3.309 de metri) se gaseste o platforma de sticla destinata indragostitilor, iar la Hochgurgl este un restaurant al carui tavan e pavat cu cristale Swarovski. (Elena Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.