Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ieri pentru "NewsIn" ca a primit promisiunea din partea liderilor FIFA si UEFA, Sepp Blatter si, respectiv, Lennart Johansson, ca finala Cupei UEFA din 2010 se va disputa la Bucuresti. Sandu spusese miercuri
Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ieri pentru "NewsIn" ca a primit promisiunea din partea liderilor FIFA si UEFA, Sepp Blatter si, respectiv, Lennart Johansson, ca finala Cupei UEFA din 2010 se va disputa la Bucuresti. Sandu spusese miercuri, dupa ce candidatura Capitalei pentru finala Cupei UEFA din 2009 a fost respinsa, ca nu a fost surprins de aceasta decizie. "Stiam de o luna ca nu vom primi acceptul de a organiza finala Cupei UEFA din 2009, pentru ca nu aveam cum sa indeplinim conditiile impuse de UEFA. Totusi, am avut o discutie cu Blatter si cu Johansson, care mi-au promis ca in 2010 vom organiza aceasta finala. Singurul impediment in calea gazduirii finalei din 2010 la Bucuresti va aparea doar daca Primaria nu isi va respecta promisiunea, adica finantarea construirii unui stadion", a spus Sandu. Referitor la Istanbul, orasul care va gazdui finala din 2009 a Cupei UEFA, seful federatiei a spus: "In Istanbul sunt doua stadioane cotate la cinci stele si e normal sa gazduiasca aceasta finala". UEFA a decis, miercuri, orasele care vor gazdui finalele cupelor europene din anii 2008 si 2009. Astfel, Moscova (2008 - Stadionul "Lujniki"; se va juca pe gazon natural, urmand ca organizatorii sa renunte la actuala suprafata sintetica) si Roma (2009 - "Olimpico") vor organiza finalele UEFA Champions League, in timp ce Manchester (2008 - "City Stadium") si Istanbul (2009 - "Sukru Saracoglu"; arena lui Fenerbahce), pe cele ale Cupei UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.