Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a declarat, referitor la informatiile conform carora ar fi fost dorit de CFR Cluj, ca nu putea parasi gruparea prezidata de Jean Padureanu in plin campionat, dar ca ar putea pleca la alta echipa in acea
Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a declarat, referitor la informatiile conform carora ar fi fost dorit de CFR Cluj, ca nu putea parasi gruparea prezidata de Jean Padureanu in plin campionat, dar ca ar putea pleca la alta echipa in aceasta iarna. "Vreau sa fac rezultate cu Gloria pentru a le demonstra celor care ma vor ca pot avea incredere in mine. Cel putin pana la iarna voi ramane la Bistrita si voi lua in considerare o eventuala plecare doar daca voi avea oferta de la o echipa care sa-si propuna obiective ambitioase", a spus Sabau. La randul sau, Jean Padureanu, presedintele Gloriei, a confirmat ca Sabau nu poate pleca decat in iarna. "In acest moment are un contract ferm cu noi si, mai mult, mi-a promis ca nu va pleca. La iarna, daca va avea oferte si va dori sa plece, il vom lasa", a spus Padureanu. Conform unor surse apropiate gruparii din Bistrita, Sabau ar fi fost contactat deja de catre oficialii de la Rapid, fiind vazut ca un posibil succesor al lui Razvan Lucescu. In acest moment, in ciuda investitiilor uriase in transferurile de jucatori, Rapid pare iesit din lupta pentru titlu si pentru locul al doilea (calificant in preliminariile UEFA Champions League), iar o eventuala eliminare din faza grupelor in Cupa UEFA s-ar putea solda cu despartirea de actualul antrenor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.