""Sunt singur!"" George Copos nu l-a iertat pe ""Vama"" pentru dorinta de a pleca, insa tehnicianul a lasat de inteles ca plecarea fostului presedinte a picat intr-un moment nepotrivit. Dupa mai bine de opt ani, rastimp in care a fost la in

""Sunt singur!""

George Copos nu l-a iertat
pe ""Vama"" pentru dorinta
de a pleca, insa tehnicianul a lasat de inteles ca plecarea fostului presedinte a picat intr-un moment nepotrivit.

Dupa mai bine de opt ani, rastimp in care a fost la inceput omul din umbra, iar apoi a preluat oficial conducerea administrativa a Rapidului, Dinu Gheorghe s-a despartit de gruparea giulesteana.
RUPTURA. Divergente clare au fost inca din vara, cand, o data cu noua reorganizare a FC Rapid, Dinu Gheorghe nu ar fi primit functia care i se promisese. Din acest motiv, ""Vama"" a dorit sa plece la ""Poli"" Timisoara impreuna cu Razvan Lucescu. Ulterior, totul a picat, insa George Copos nu a uitat si nu l-a iertat, iar rezultatele slabe ale echipei au dus la iminenta sa plecare. ""Este o pierdere mare pentru noi, dar asta e viata. Mi-a spus ca este obosit si vrea sa renunte"", a comentat Copos.
RAZVAN. In schimb, antrenorul Razvan Lucescu regreta hotararea luata de Dinu Gheorghe: ""Sa nu se uite ca sub presedintia domnului Dinu, Rapid a avut cei mai fericiti ani din istorie. A fost langa noi si la bine, si la greu. Poate ca a considerat ca este mai bine pentru echipa ca sa plece. Imi pare rau ca nu am stiut sa ne bucuram la momentul potrivit si sa-i recunoastem meritele. Cel putin sa i le recunoastem acum"". Tehnicianul ""visiniilor"" a mai precizat ca este un moment greu si se simte singur la echipa: ""Un antrenor este intotdeauna singur. Sper ca jucatorii sa fie alaturi de mine, la fel si conducerea, si sa reusim sa strangem randurile dupa plecarea presedintelui Dinu Gheorghe"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.