Ministrul Apararii
varsta: 44 de ani Ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, i s-a comunicat ieri solutia de neincepere a urmaririi penale in cazul plangerilor consilierului prezidential Adriana Saftoiu si deputatului PSD Eugen Bejinariu de ca
Ministrul Apararii
varsta: 44 de ani Ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, i s-a comunicat ieri solutia de neincepere a urmaririi penale in cazul plangerilor consilierului prezidential Adriana Saftoiu si deputatului PSD Eugen Bejinariu de catre procurorul Dan Voinea, cel care s-a ocupat de ancheta. Adriana Saftoiu l-a acuzat pe Atanasiu de abuz in serviciu contra intereselor persoanei, iar deputatul PSD Eugen Bejinariu l-a acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in chestiunea lobby-ului pe care serviciul secret al Armatei trebuia sa-l desfasoare pe langa parlamentari. Din 12 septembrie, Atanasiu a fost suspendat din functie de seful statului. Pentru ca a reusit sa-i convinga pe procurori ca este nevinovat, Jurnalul National il declara pe Teodor Atanasiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.