Paginile de anunturi ale ziarelor si site-urile de recrutare sunt pline de anunturi de angajare in domeniul contabilitatii. Pentru multi din cei straini de ea, contabilitatea este o meserie anosta, plina de cifre si de formulare complicate. Dar c
Paginile de anunturi ale ziarelor si site-urile de recrutare sunt pline de anunturi de angajare in domeniul contabilitatii.

Pentru multi din cei straini de ea, contabilitatea este o meserie anosta, plina de cifre si de formulare complicate. Dar contabilitatea nu este o profesie lipsita de perspective, ba, dimpotriva, in orice tara capitalista este un domeniu in care se castiga multi bani. O data cu cresterea cererii de contabili, au crescut si cerintele angajatorilor. Astfel, daca pana in urma cu cativa ani contabililor li se cereau studii medii si cunostinte minime de operare a calculatorului (Microsoft Excel si Acces), acum pretentiile sunt mai mari. Un bun contabil trebuie acum sa aiba studii superioare de specialitate si sa cunoasca cel putin o limba straina. In Bucuresti, salariul oferit unui contabil care indeplineste aceste cerinte si are, pe deasupra, si o experienta minima de 2 ani se incadreaza, de obicei, intre 1.000 si 2.000 de lei noi, plus alte beneficii, cum ar fi bonuri de masa, asigurare medicala sau telefon de serviciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.