Corneliu Vadim Tudor a spus ieri ca PRM refuza invitatia presedintelui Basescu la discutiile despre Agentia Nationala de Integritate, care vor avea loc la Palatul Cotroceni, pe motiv ca seful statului ar fi ""imoral"". ""Pana nu raspunde Traian
Corneliu Vadim Tudor a spus ieri ca PRM refuza invitatia presedintelui Basescu la discutiile despre Agentia Nationala de Integritate, care vor avea loc la Palatul Cotroceni, pe motiv ca seful statului ar fi ""imoral"".


""Pana nu raspunde Traian Basescu la acuzele care i se aduc privind dosarele sale penale si mafia pe care o patroneaza, noi nu mergem la Palatul Cotroceni. Pana nu se da drumul la dosarele «Flota» si «Flotila» si pana nu ne spune ce mita a luat de la Stefan Radulescu si de la Florian Anghelescu, noi nu avem ce discuta cu Traian Basescu. Cum poate vorbi Traian Basescu de integritate morala cand el a luat mita 1 milion de euro de la Stefan Radulescu si 6 milioane de euro de la Florian Anghelescu in campania electorala din 2004 pentru Primaria Capitalei si Presedintie?"", a mai spus Vadim Tudor. Liderul PRM a mai adaugat ca vrea sa se comporte ca Angela Merkel, care ""i-a dat cu flit lui Basescu"". Pentru a demonstra ca Basescu e ""imoral"", Vadim a adus o poza cu un presupus ""copil din flori"" al presedintelui, o fata descoperita de ziaristii de la publicatiile sale. Aceasta fata potrivit lui Vadim, seamana izbitor cu Elena Basescu, fiica mai mica a presedintelui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.