Dinu Gheorghe intentioneaza sa-si anunte demisia din functia de presedinte executiv al FC Rapid, a declarat Constantin Tampiza, unul dintre actionarii gruparii giulestene, aseara, la incheierea Consiliului de Administratie. "Nu mi-a spus care este mo
Dinu Gheorghe intentioneaza sa-si anunte demisia din functia de presedinte executiv al FC Rapid, a declarat Constantin Tampiza, unul dintre actionarii gruparii giulestene, aseara, la incheierea Consiliului de Administratie. "Nu mi-a spus care este motivul, si eu sunt surprins de decizia pe care a luat-o. Din cate am discutat, este destul de hotarat. Eu sunt in bune relatii cu el si de fiecare data imi spune corect ce vrea sa faca", a spus Tampiza. Intrebat daca este o pierdere pentru Rapid plecarea lui Dinu Gheorghe, Tampiza a spus: "Nici un om nu este de neinlocuit. Este decizia dansului, dar vom mai vedea, vom mai discuta aceasta problema". Constantin Tampiza a adaugat ca Rapid nu s-a gandit inca la un inlocuitor, deoarece, deocamdata, Dinu Gheorghe nu si-a depus cererea de demisie. Intrebat daca decizia lui Dinu Gheorghe l-ar putea influenta si pe antrenorul Razvan Lucescu, oficialul giulestean a raspuns: "Situatia lui este buna, Razvan este rapidist". Ceva mai tarziu, George Copos, actionarul majoritar din Giulesti, a anuntat ca secretarul general Constatin Zotta a fost avansat in functia de director general al Rapidului, urmand sa fie numarul unu in club pana la numirea unui nou presedinte. "Domnul Gheorghe a venit la mine si mi-a spus ca a obosit, ca vrea sa se retraga", a anuntat Copos. Conflictele dintre patron si Dinu "Vama" au fost nenumarate in ultima perioada, cei doi declarandu-se in dese randuri, public, fiecare nemultumit de deciziile luate de celalalt. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.