Tehnicianul francez a afirmat ca formatia pregatita de Mircea Rednic reprezinta principalul adversar al turcilor in vederea calificarii in fazele superioare ale Cupei UEFA. Parcursul ireprosabil reusit de elevii lui Mircea Rednic in aceasta prim
Tehnicianul francez a afirmat ca formatia pregatita de Mircea Rednic reprezinta principalul adversar al turcilor in vederea calificarii in fazele superioare ale Cupei UEFA.


Parcursul ireprosabil reusit de elevii lui Mircea Rednic in aceasta prima parte a sezonului nu i-a lasat indiferenti nici pe adversarii ""cainilor"" din grupele Cupei UEFA.
AVERTISMENT. Dupa ce Mircea Lucescu a afirmat in presa turca ca Dinamo este mai puternica decat oricand, optimismul cu care priveau oficialii lui Besiktas tragerea la sorti s-a mai estompat. ""Vreau sa-i avertizez pe cei de la Besiktas. Dinamo este acum foarte valoroasa si experimentata. Trebuie sa fie atenti in Cupa UEFA, mai ales ca fotbalul turc merge din ce in ce mai prost"", a spus Lucescu. La randul sau, actualul tehnician al lui Besiktas, Jean Tigana, a declarat ca Dinamo este principalul adversar al echipei sale: ""Dinamo e lider in tara sa si a castigat toate cele zece meciuri jucate in campionat. Dar nu este numai atat, ci si faptul ca are o bogata experienta internationala. Cine s-a bucurat atunci cand a vazut tragerea la sorti, s-a grabit foarte mult, deoarece va fi o lupta foarte echilibrata intre toate echipele din grupa"". Fostul international francez a mai adaugat ca este ingrijorat si de faptul ca germanii de la Bayer Leverkusen au doar doi jucatori mai scunzi de 1,80 m. ""Ne va fi foarte greu impotriva lor, pentru ca deja presupun ca vor juca in general numai pe sus, capitol la care noi suntem destul de deficitari pana in prezent. Va trebui sa jucam cu multa inteligenta pentru a-i putea contracara"", a mai spus Tigana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.