Actorul american Brad Pitt a declarat, in primul interviu dat unui ziar britanic de la divortul de Jennifer Aniston, ca s-a schimbat foarte mult de cand a devenit tata si ca-si doreste 11 copii pentru a-si face propria echipa de fotbal, informeaza mi
Actorul american Brad Pitt a declarat, in primul interviu dat unui ziar britanic de la divortul de Jennifer Aniston, ca s-a schimbat foarte mult de cand a devenit tata si ca-si doreste 11 copii pentru a-si face propria echipa de fotbal, informeaza mirror.co.uk, citat de Mediafax. Frumosul Hollywood-ului, care odata se intalnea cu cele mai stralucitoare vedete ale cinematografiei, precum Juliette Lewis, Robin Givens si Gwyneth Paltrow, este acum fericitul tata a trei copii. Pitt, in varsta de 42 de ani, a recunoscut ca acum este o persoana foarte diferita de cea din urma cu cativa ani.
Starul a declarat ca in ciuda acestor mari schimbari, viata lui nu a devenit mai complicata, ci mai calma. "Te face mai eficient pentru ca trebuie sa faci totul mai repede. Nu ai timp de pierdut", a spus el. "Inca apreciez munca pe care o fac, dar apreciez mai mult timpul petrecut cu copiii. Intr-un fel ei dau o valoare mai mare muncii mele pentru ca stiu ca, la un moment dat, ei o vor remarca", a declarat Pitt. Dragostea lui pentru copii se imbina cu pasiunea pentru fotbal. Starul din "Ocean's 11" doreste sa aiba 11 copii pentru a-si forma propria echipa de fotbal. Brad Pitt l-a rugat pe fotbalistul David Beckham sa-l antreneze in particular pe fiul sau adoptiv, Maddox, care este foarte pasionat de fotbal. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.