Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, aflat ieri in judetul Mures, s-a declarat nemultumit de speculatiile ca Transilvania ar fi dezavantajata in domeniul transporturilor pe criteriu etnic si l-a amenintat pe ministrul delegat pentru Lucrari Publ
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, aflat ieri in judetul Mures, s-a declarat nemultumit de speculatiile ca Transilvania ar fi dezavantajata in domeniul transporturilor pe criteriu etnic si l-a amenintat pe ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely, ca-l va trimite la ascutit de creioane. "Domnul Borbely daca mai sustine lucruri de genul acesta, o sa fie insarcinat cu ascutitul creioanelor in minister, pentru ca pana una-alta ministru sunt acolo eu si eu verific aceste lucruri si eu am grija ca banii sa fie impartiti dupa necesitatile de reparare a drumurilor, sigur atatia cati sunt", a declarat, potrivit Mediafax, Radu Berceanu. In plus, ministrul a spus ca nu ar avea cum sa nu aiba "grija" de aceasta regiune in conditiile in care "toata sefimea" din partidul sau (PD) este din zona. "Eu cred ca, pana una-alta, mai toata sefimea este din Transilvania. Cel putin la noi la partid toata sefimea e din Transilvania si nici nu as avea cum sa nu am grija de Transilvania", a declarat Berceanu.
La randul sau, ministrul Lucrarilor Publice, Laszlo Borbely, isi mentine ideea ca judetele din Transilvania au primit mai putine fonduri de la buget pentru lucrari de infrastructura decat alte judete, afirmatie pe care sustine ca o poate proba cu cifre si date, si declara ca nu are timp sa ascuta creioane in birou. "In ce priveste ascutitul creioanelor, nici eu si nici domnul Berceanu nu stam toata ziua in birou ca sa ne ocupam cu o asemenea activitate. Fiind amandoi oameni de actiune, sunt convins ca vom pune umarul si vom aduce mai multi bani la minister pentru rezolvarea problemelor infrastructurii", a mai spus Borbely. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.