Toate biletele TAROM pentru cursele interne vor putea fi achitionate, de la 15 octombrie pana la finele anului, la jumatate de pret, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. El a precizat ca decizia face parte dintr-o analiza initi
Toate biletele TAROM pentru cursele interne vor putea fi achitionate, de la 15 octombrie pana la finele anului, la jumatate de pret, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. El a precizat ca decizia face parte dintr-o analiza initiata de TAROM care vizeaza randamentul vanzarii mai multor bilete decat in mod normal, insa la preturi reduse. "Am discutat cu cei din conducerea TAROM ca din 15 octombrie, pe rutele interne, compania sa zboare la jumatate de pret. Vrem sa vedem, pana la finele anului, daca mai multi pasageri care platesc bilete ieftine pot aduce un profit mai mare decat cativa pasageri care achita bilete mai scumpe", a spus Berceanu. El a precizat ca TAROM pregateste o strategie noua pentru operarea curselor externe, potrivit careia ar putea fi introduse, la 1 ianuarie, noi destinatii, printre care Lisabona, New York, Beijing si Bangkok. Cursa de New York ar putea fi efectuata cu cele doua aparate Airbus 310, oprite de la zboruri in 2003. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.