Presedintele Traian Basescu a procedat corect cand a hotarat suspendarea din functie a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, pentru inceperea urmaririi penale. Asta cred 42% dintre cei care au raspuns unui sondaj realizat de CURS , in timp ce 20% au
Presedintele Traian Basescu a procedat corect cand a hotarat suspendarea din functie a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, pentru inceperea urmaririi penale. Asta cred 42% dintre cei care au raspuns unui sondaj realizat de CURS , in timp ce 20% au spus ca seful statului nu a procedat corect, iar 38% nu au stiut sa raspunda. Acelasi sondaj arata ca 67% dintre respondenti au o parere buna sau foarte buna despre Basescu, 30% au o parere proasta, iar 3% nu au raspuns. Pe locul doi se afla Theodor Stolojan, despre care 55% dintre respondenti au o parere buna, in timp ce 34% si-au exprimat o opinie negativa la adresa lui. Stolojan este urmat de Mona Musca si Gigi Becali, despre care au o parere buna 50% dintre cei intervievati. Apoi, in topul opiniilor favorabile urmeaza Mircea Geoana - 48%, Calin Popescu Tariceanu - 47%, Emil Boc - 46%, Adriean Videanu - 39%, Vasile Blaga - 38% si C.V. Tudor - 34%. De asemenea, Alianta PNL-PD ramane pe primul loc in preferintele electorale ale romanilor, cu 45%, fiind urmata de PSD, cu 22%, PRM - 13%, UDMR - 5% si PC - 3%. 45% din populatia cu drept de vot nu s-ar prezenta la urne sau este nehotarata. Sondajul a fost realizat in perioada 18 septembrie - 2 octombrie 2006 pe un esantion de 1.053 de persoane si are o marja de eroare de +/-3%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.