In timp ce complicele lui Omar Hayssam in cazul rapirii jurnalistilor romani din Bagdad ramane pentru autoritatile romane un ""ratacit"" intre SUA, Irak si ""Fortele Multinationale"", Mohammad Munaf vorbeste cu sotia la telefon si zice ca o duce bine
In timp ce complicele lui Omar Hayssam in cazul rapirii jurnalistilor romani din Bagdad ramane pentru autoritatile romane un ""ratacit"" intre SUA, Irak si ""Fortele Multinationale"", Mohammad Munaf vorbeste cu sotia la telefon si zice ca o duce bine.


Dezvaluirea a fost facuta ieri in fata instantei de judecata a Curtii de Apel Bucuresti chiar de catre sotia lui Mohammad Munaf, Georgette. Audiata in procesul in care sirianul Omar Hayssam este judecat pentru terorism, sotia lui Munaf, Georgette (foto), a marturisit judecatorilor ca in urma cu trei saptamani a fost sunata de acesta. Potrivit declaratiei, Munaf s-a interesat de familie, de copii. El si-a linistit sotia ingrijorata, zicandu-i ca o duce bine, dar ca nu-i poate spune unde anume se afla. Arestat in Irak, Munaf urmeaza sa fie audiat de judecatorii romani cu ajutorul unei comisii rogatorii. La termenul din 19 octombrie se anunta interesanta marturia lui Tudor Viorel, un barbat condamnat pentru inselaciune, care a cerut prin doua scrisori trimise instantei sa fie audiat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.