Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a solicitat, ieri, judecatorilor de la Tribunalul Vrancea un termen mai scurt in procesul in care s-a solicitat, printr-o ordonanta presedintiala, reducerea cvorumului Consiliului Judetean de la 33 de consilieri l
Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a solicitat, ieri, judecatorilor de la Tribunalul Vrancea un termen mai scurt in procesul in care s-a solicitat, printr-o ordonanta presedintiala, reducerea cvorumului Consiliului Judetean de la 33 de consilieri la 26. "Deoarece cauzele care tin de contenciosul administrativ sunt judecate cu celeritate, am solicitat un termen mai scurt. Sper ca instanta sa ne acorde acest termen", a spus, citat de Rompers, Marian Oprisan.
Reamintim ca Tribunalul Vrancea a amanat, in urma cu doua zile, pentru data de 10 octombrie luarea unei decizii in cazul solicitarii PSD Vrancea de emitere a unei ordonante presedintiale prin care Consiliul Judetean (CJ) sa fie obligat ca atunci cand convoaca legal sedinte sa se raporteze la numarul de 26 de mandate valide, si nu la 33. Magistratii au anuntat ca nu s-au putut pronunta in acest caz, intrucat avocatul PNL Vrancea a depus in instanta o cerere de interventie, in numele consilierului judetean Eduard Lambrino. Lambrino solicita respingerea cererii PSD Vrancea, pe motiv ca CJ este format din 33 de consilieri.
Anterior, Tribunalul Vrancea admisese solicitarea PSD de incetare a mandatelor celor sapte consilieri care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.