Sefa Sectiei de medicina interna a Spitalului de Urgenta Floreasca
Varsta: 55 de ani La initiativa sefei Sectiei de medicina interna a Spitalului de Urgenta Floreasca, conf. dr. Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii, impreuna cu Asociati
Sefa Sectiei de medicina interna a Spitalului de Urgenta Floreasca
Varsta: 55 de ani La initiativa sefei Sectiei de medicina interna a Spitalului de Urgenta Floreasca, conf. dr. Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii, impreuna cu Asociatia pentru rromi, se va derula, incepand cu acest week-end si pana in decembrie, un program de educatie sanitara pentru femeile rrome. ""Ne adunam sambata intr-o localitate dintr-unul din judetele limitrofe"", spune doamna Bartos, ""in care mediatorul sanitar aduce femeile rrome. La cele tinere le facem prelucrarea unui material pentru gravide, pentru mame tinere, si, in paralel, la vreo 30-40 de femei rrome le facem o examinare medicala, inclusiv cu analize de sange. Asociatia pentru rromi vine cu banii, iar eu cu echipa mea de rezidenti de la Spitalul Floreasca, cu munca"". Pentru initiativa sa, Jurnalul National o declara pe Daniela Bartos ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.