Dorinta colonelului jandarm Daniel Georgescu a devenit realitate. ""Dupa mintea mea, toate meciurile ar trebui sa se desfasoare fara spectatori, sa nu mai am eu probleme. Pentru mine, cand o echipa e suspendata si joaca fara spectatori e cea mai ma
Dorinta colonelului jandarm Daniel Georgescu a devenit realitate.
""Dupa mintea mea, toate meciurile ar trebui sa se desfasoare fara spectatori, sa nu mai am eu probleme. Pentru mine, cand o echipa e suspendata si joaca fara spectatori e cea mai mare bucurie"", spunea seful jandarmilor inaintea derby-ului Dinamo - Steaua. Si iata ca FRF s-a pus la mintea jandarmului. Cele trei mari echipe din Bucuresti - Steaua, Dinamo si Rapid - vor fi nevoite sa joace etapa urmatoare fara suporteri in tribune! In mod sigur vom mai avea parte de astfel de sanctiuni, atat timp cat Jandarmeria Romana a ajuns sa fie precum lupul paznic la stana. Iata cateva argumente:
Cine a permis ca la derby-ul
Dinamo - Steaua sa se poata
intra in tribune cu petarde si cu fumigene, care aveau sa ajunga ulterior in mijlocul galeriei steliste? JANDARMERIA!
Cine a permis crearea diversiunii in urma careia fanii dinamovisti au putut smulge steagurile steliste de pe garduri? JANDARMERIA!
Cine a profitat de tot haosul creat, ajungandu-se pana la a se gaza si inunda tribunele si, mult mai grav, pana la a se impusca suporterii? JANDARMERIA!
Cine a permis patrunderea suporterilor pe pista stadionului la meciul Dinamo - Rapid, fara a avea vreo reactie? JANDARMERIA!
In loc sa se ia masuri impotriva celor care PROVOACA incidentele din tribune, sunt penalizati suporterii si cluburile. Dupa gravele evenimente petrecute la meciul Dinamo - Steaua, Ministerul de Interne anunta inceperea unei anchete interne. Rezultatul? Nimic! Vorbe aruncate pentru uitare. Jandarmeria scapa nevinovata, iar de platit platesc cei nevinovati. Deciziile FRF de miercuri vin parca sa legitimeze actiunile provocate ale Jandarmeriei si sa dea apa la moara conducatorilor acestei institutii, care devine din ce in ce mai incapabila in gestionarea situatiilor de criza. Poate ca ar fi bine ca echipele din Liga 1 sa rupa contactul cu Jandarmeria si sa se bazeze pe alte solutii. Macar asa poate suporterii scapa de contactul cu niste oameni al caror coeficient de inteligenta tinde undeva spre nivelul 0 (zero).

P.S. Intrucat pasivitatea autoritatilor este tot mai accentuata, nu este exclus ca sambata, la meciul Romania - Belarus, in tribune sa fie mai multi jandarmi decat suporteri ai echipei nationale. Adica suporteri stelisti, dinamovisti si rapidisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.