Cazul Munaf ridica probleme deosebite. Desi nu a comis decat un simulacru de act terorist, l-a executat cu oameni si cu logistica fundamentalistilor islamici, ceea ce-l situeaza printre teroristi, de unde condamnarea lui. A creat o criza in relatiile
Cazul Munaf ridica probleme deosebite. Desi nu a comis decat un simulacru de act terorist, l-a executat cu oameni si cu logistica fundamentalistilor islamici, ceea ce-l situeaza printre teroristi, de unde condamnarea lui. A creat o criza in relatiile romano-americane, fapt pentru care SUA nu-l vor sustine, desi este cetateanul lor. Indeplinindu-si fapta in Irak, a fost judecat de instantele locale fara ca acestea sa aiba obligatia sa se consulte cu oameni sau institutii din afara. Pedeapsa cu moartea mi se pare inacceptabila in vremurile noastre, desi se aplica si in tari foarte civilizate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.