Peste 300 de milioane de euro este valoarea unui proiect de parteneriat public-privat care vizeaza modernizarea infrastructurii judetului Ilfov. Concret, este vorba despre realizarea unor sisteme de alimentare cu apa, de canalizare si de epurare pent

Peste 300 de milioane de euro este valoarea unui proiect de parteneriat public-privat care vizeaza modernizarea infrastructurii judetului Ilfov. Concret, este vorba despre realizarea unor sisteme de alimentare cu apa, de canalizare si de epurare pentru cele 40 de localitati din judet.

Actiunea este initiata de Consiliul Judetean Ilfov, care a atras si asociat autoritatile locale din 27 de sate si orase. Pana in prezent, s-a realizat un studiu de fezabilitate ce prevede construirea a 708 km de retele de apa potabila, 786 km de retele de canalizare si 31 de statii de epurare.

CJ Ilfov a primit scrisori de intentie de la potentialii investitori si a lansat ieri cererea de oferta finala. Delegatiile celor patru companii ramase in cursa au primit dosarele ce cuprind criteriile cerute de la reprezentantul CJ Ilfov, George Cotea, si trebuie sa depuna ofertele finale pana la 4 decembrie.

Dupa selectarea unui castigator si negocierea contractului, parteneriatul va fi semnat in martie 2007. Lucrarile ar putea incepe chiar in primavara anului viitor.

PAS. Reprezentantul CJ Ilfov, George Cotea, a inmanat cererile de oferta finale celor patru potentiali investitori


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.