Tehnicianul italian, care a semnat pe un sezon cu gruparea clujeana, se afla la a doua experienta ca antrenor in Romania, dupa ce a pregatit FC National pana la finele sezonului trecut. Plecarea la FC Arges a lui Dorinel Munteanu i-a alarmat p
Tehnicianul italian, care a semnat pe un sezon cu gruparea clujeana,
se afla la a doua experienta ca antrenor in Romania, dupa ce a pregatit FC National pana la finele sezonului trecut.


Plecarea la FC Arges a lui Dorinel Munteanu i-a alarmat pe oficialii lui CFR Cluj. Acestia au demarat imediat tratative pentru aducerea unui alt tehnician, inlocuitorul lui ""Munti"" fiind Cristiano Bergodi.
INTELEGERE. Tehnicianul italian, care era liber de contract dupa despartirea de FC National, de la finele sezonului trecut, a fost sunat de presedintele Iuliu Muresan marti noapte, a doua zi luand avionul spre Romania. Tratativele s-au purtat in Bucuresti miercuri dupa-amiaza si au durat pana tarziu, in noapte. La final, partile s-au inteles, Bergodi semnand ieri un contract valabil pana vara viitoare, cu drept de optiune pe inca un sezon. ""Ma bucur ca am ajuns la o echipa care si-a propus performanta. Sunt pregatit pentru asta"", a declarat Bergodi. Acesta are ca obiectiv participarea intr-o cupa europeana. Presedintele Iuliu Muresan s-a declarat multumit de alegerea facuta. ""Am reusit in doar 24 de ore sa il aducem pe Cristiano Bergodi de la Roma si sa ne si intelegem. Este un antrenor foarte bun, cu o mentalitate de Serie A, exact lucrul de care aveam nevoie la echipa"", a precizat oficialul ardelenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.