Numarul jurnalistilor cunoscuti care le vor preda studentilor de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), din cadrul Universitatii din Bucuresti, va creste in acest an. Astfel, inca din primul semestru al anului I, printre cei care
Numarul jurnalistilor cunoscuti care le vor preda studentilor de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), din cadrul Universitatii din Bucuresti, va creste in acest an. Astfel, inca din primul semestru al anului I, printre cei care vor sustine seminarul de "Tehnici de redactare" se numara: Lucian Mandruta (redactor-sef al "Observatorului" de la Antena 1), Dan Tapalaga (fost redactor-sef al sectiei "Politica" de la "Cotidianul"), Val Valcu (editor la "Adevarul"), Robert Turcescu (realizator, "Realitatea TV"), Elena Voinea (jurnalist la "The Money Channel"), Lucian Sarb (director general "The Money Channel"), Dragos Placinta (editor la grupul "Burda") si jurnalistul Ferenc Vasas. Acestora li se vor alatura asist. univ. dr. Romina Surugiu si asist. univ. drd. Madalina Balasescu, ambele cadre didactice titulare ale FJSC. La propunerea lui Robert Turcescu, jurnalistii amintiti au acceptat sa intre in competitie deschisa, pentru a vedea care dintre cele zece grupe de studenti care le revin este mai buna. "De-a lungul istoriei sale, facultatea noastra a fost in mod constant deschisa dialogului cu profesia. Acum ne-am gandit sa facem un pas in plus fata de intalnirile punctuale, din timpul cursurilor sau ale seminariilor, sau de atribuirea unui curs extrem de specializat unor reprezentanti de marca ai profesiei" - a precizat decanul FJSC, prof. univ. dr. Mihai Coman. El a mai declarat ca facultatea se bucura de un interes constant din partea tinerilor, de sapte ani existand 9-10 candidati pe loc. Mihai Coman a adaugat ca institutia pe care o conduce parcurge un proces de acreditare internationala, incercand sa devina una dintre cele mai bune facultati de profil din Uniunea Europeana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.