In tara
Vremea va fi deosebit de calda, cu maxime intre 22 si 30 de grade si minime intre 10 si 18 grade. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce trecator pot lua aspect de vijelie, dupa-ami
In tara
Vremea va fi deosebit de calda, cu maxime intre 22 si 30 de grade si minime intre 10 si 18 grade. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce trecator pot lua aspect de vijelie, dupa-amiaza si seara in Banat, Crisana si Maramures, iar noaptea si in Transilvania si nordul Moldovei. In vest si nord-vest cantitatile de apa vor fi mai insemnate, depasind local 20 l/mp; cu totul izolat vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari pe litoral.
La Bucuresti
Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14-15 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.