Baschetbalistul Virgil Stanescu a castigat procesul intentat Clubului Sportiv Dinamo pentru recuperarea unei datorii contractuale de pe vremea cand internationalul roman a evoluat in Groapa. Conform deciziei judecatoresti, conturile CS Dinamo vor fi
Baschetbalistul Virgil Stanescu a castigat procesul intentat Clubului Sportiv Dinamo pentru recuperarea unei datorii contractuale de pe vremea cand internationalul roman a evoluat in Groapa. Conform deciziei judecatoresti, conturile CS Dinamo vor fi blocate pana in momentul in care Virgil Stanescu isi va recupera suma de 50.000 de dolari. "Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Vom plati datoria reclamata in instanta in cateva zile, dar trebuie sa spun ca vom continua procesul, deoarece noi avem de platit o datorie de doar 30.000 de dolari. Vom plati acum 50.000 de dolari, dupa care ne vom recupera diferenta, deoarece a fost platita suma respectiva, in prezenta unor martori", ne-a declarat comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, adaugand ca in acest litigiu a existat o lipsa de comunicare. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.