inarmati cu rangi si bate de baseball, au intrat in bar, agresand si batand cativa romani prezenti in acel moment inauntru. Martorii, ingroziti, spun ca tinerii agresori, cu fetele acoperite, urlau ca intr-o adevarata batalie, iar dupa ce au ba
inarmati cu rangi si bate de baseball, au intrat in bar, agresand si batand cativa romani prezenti in acel moment inauntru. Martorii, ingroziti, spun ca tinerii agresori, cu fetele acoperite, urlau ca intr-o adevarata batalie, iar dupa ce au batut imigrantii au dat foc localului.
A fost vorba de o adevarata "expeditie punitiva" in stil militar, capitala Italiei fiind in fata primului incident de acest gen pe care l-a vazut vreodata. Raidul a fost un mesaj clar transmis romanilor: nu sunteti doriti aici. Se pare ca agresorii italieni sunt fanatici de extrema- dreapta, grup cunoscut pentru "razboiul" dus impotriva imigrantilor. Filmul evenimentelor, derulat pe parcursul ultimelor doua zile, a inceput cu o cearta intre liderii celor doua bande, intr-o parcare din apropierea localului. A continuat cu impuscarea romanilor si arestarea italienilor, pentru ca, in final, beraria, locul de intalnire al imigrantilor, in majoritate romani, sa fie devastat si incendiat. Incendiul a distrus si apartamentul de la etajul intai.
Martorii spun ca, in jurul orelor 17,30, un grup de persoane armate au intrat in barul frecventat doar de extracomunitari si dupa putin timp s-au zarit deja flacarile. Localul a fost distrus in intregime. Mai multi locuitori din zona, speriati, au iesit in strada. Unii zic ca totul ar fi inceput de la faptul ca o femeie in varsta, foarte iubita in cartier, a fost furata de un strain din Est, un roman. In cautarea lui ar fi plecat imediat mai multi tineri italieni.
Au gasit trei romani, pe care i-au luat la bataie si asupra carora in final au tras, ranind unul in abdomen si alti doi la picioare. Agresorii au varste intre 22 si 26 de ani si sunt toti din Trullo.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.