internet din cartiere vor fi o amintire.
Primaria Capitalei a decis sa curete stalpii de cabluri, pentru a ingropa ulterior toate firele in pavajul trotuarelor proaspat facute. Masura a fost luata in baza unei directive europene.Odata cu integ
internet din cartiere vor fi o amintire.
Primaria Capitalei a decis sa curete stalpii de cabluri, pentru a ingropa ulterior toate firele in pavajul trotuarelor proaspat facute. Masura a fost luata in baza unei directive europene.Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 , Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa elibereze toti stalpii de cabluri. "Vom elimina toate ghemele de fire prinse de stalpii de pe strazile din Bucuresti. Stalpii sunt oricum o problema la vedere pe care nu s-a sinchisit sa o rezolve nimeni pana in prezent, zeci de cabluri fiind agatate fara autorizatie pe fiecare stalp", a declarat viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.