Vanzarile magazinelor Carrefour din Romania vor depasi pragul de 1 mld. de euro pana in 2010, fata de nivelul de 600 milioane euro estimat pentru acest an.
Vanzarile estimate pentru anul in curs au inregistrat o crestere de 38% fata de anul
Vanzarile magazinelor Carrefour din Romania vor depasi pragul de 1 mld. de euro pana in 2010, fata de nivelul de 600 milioane euro estimat pentru acest an.
Vanzarile estimate pentru anul in curs au inregistrat o crestere de 38% fata de anul precedent, cand cifra de afaceri a trcut de 453 de mil euro, a declarat marti directorul general al companiei, Jacobo Caller Celestino, citat de Mediafax. Profitul net inregistrat in 2005 a depasit cinci milioane de euro.
Cu cel de-al saselea hypermarket al companiei lansat ieri la Constanta cuprins in centrul comercial Tom, pentru care investitiile au fost de 20 de milioane de euro, valoarea totala a investitiilor realizate de Carrefour in Romania a ajuns la peste 220 de milioane de euro.
Pe langa unitatile din Constanta, Bucuresti, Brasov si Ploiesti, operatorul francez va deschide anul viitor trei magazine, doua la Iasi si unul la Cluj-Napoca.
Pe langa hypermarketul Carrefour, centrul comercial Tom mai cuprinde un magazin Bricostore, o unitate Media Galaxy, precum si o galerie comerciala cu 80 de magazine si 10 restaurante, construite pe o suprafata de 50.000 de metri patrati. Valoarea totala a investitiilor pentru centrul comercial din Constanta s-a ridicat la 40 de milioane de euro.
Planurile pe termen lung ale companiei franceze estimeaza atingerea nivelului de sase magazine in Bucuresti si a unui total de 30-40 de hypermarketuri in toata tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.