O dansatoare dintr-un club de noapte din Craiova este noul suspect al politiei doljene in cazul disparitiei bebelusului de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta. Seful Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, Georgel Enescu, a declarat, ie
O dansatoare dintr-un club de noapte din Craiova este noul suspect al politiei doljene in cazul disparitiei bebelusului de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta. Seful Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, Georgel Enescu, a declarat, ieri, ca exista un nou suspect. Anchetatorii sustin ca este posibil ca o femeie, care si-a abandonat copilul la maternitatea spitalului cu ceva timp in urma, sa se fi intors pentru a-si recupera odrasla, insa aceasta a luat din greseala copilul Marinelei Urata deoarece nou-nascutul ei fusese mutat intre timp din salon si dat in grija unui centru de plasament. „Avem o noua pista in cazul copilului disparut de la maternitatea spitalului din Craiova. Mai bine zis, avem un nou suspect. Este vorba despre o femeie, care lucreaza intr-un club de noapte din Craiova si este dansatoare. Ea a nascut un copil in aceasta perioada, pe care l-a abandonat. Copilul acestei femei a stat in acelasi patut din care a fost acum rapit nou-nascutul. Noi credem ca este posibil ca aceasta femeie sa se fi intors in spital si sa isi fi luat copilul inapoi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.