Hristo Stoicikov, selectionerul nationalei Bulgariei, a declarat ca echipa sa va sustine sambata, cu Olanda, pe teren propriu, cel mai tare meci al anului. "Este cel mai important meci pentru noi. Ne dam seama ca un rezultat pozitiv cu Olanda ne va d
Hristo Stoicikov, selectionerul nationalei Bulgariei, a declarat ca echipa sa va sustine sambata, cu Olanda, pe teren propriu, cel mai tare meci al anului. "Este cel mai important meci pentru noi. Ne dam seama ca un rezultat pozitiv cu Olanda ne va deschide usa pentru Campionatul European", a spus Stoicikov. "Vom incerca sa obtinem victoria cu Olanda, dar nu vom fi dezamagiti nici cu un egal, pentru ca dorim sa ne pastram sansele de calificare. Vom fi multumiti daca luam patru puncte din meciurile cu Olanda si Luxemburg (n.r. miercurea viitoare), deoarece stim ca avem un calendar mai usor anul viitor decat rivalii nostri. Am vazut Olanda jucand in 4-5 meciuri recent si stiu ca este o echipa de mare valoare, dar nu ne temem, pentru ca si noi avem jucatori de nivel inalt", a mai spus Stoicikov. Selectionerul bulgar nu va putea conta pe serviciile lui Blagoi Gheorghiev, care s-a accidentat, dar este bucuros pentru refacerea atacantului Dimitar Berbatov, dupa o accidentare la inghinali. "Sunt bucuros ca Dimitar este din nou in echipa. E cunoscut pentru caracterul sau puternic si sper ca va marca sambata", a afirmat Stoicikov. Gheorghiev (24 ani) a suferit o intindere musculara si are nevoie de o pauza de zece zile. Mijlocasul Stelei Rosii Belgrad s-a accidentat in timpul meciului cu Slovan Liberec (1-2), din Cupa UEFA, desfasurat joi. O alta problema a lui Stoicikov este atacantul Svetoslav Todorov, nerecuperat total dupa o accidentare, dar in privinta lui se va lua o decizie in zilele urmatoare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.