Despre stefan Stoica, noul antrenor al Universitatii Craiova, se spune ca seamana cu Jose Mourinho. A parcurs acelasi drum, de la statutul de traducator la antrenor principal in Liga I. Pentru olteni, comparatia nu este fortata. Stoica a condus Craio
Despre stefan Stoica, noul antrenor al Universitatii Craiova, se spune ca seamana cu Jose Mourinho. A parcurs acelasi drum, de la statutul de traducator la antrenor principal in Liga I. Pentru olteni, comparatia nu este fortata. Stoica a condus Craiova spre prima victorie dupa sapte etape si Bania viseaza la evitarea retrogradarii.
Principalul merit pe care si-l asuma stefan Stoica dupa primul meci al Universitatii este ca a reusit sa-i scoata pe jucatori din apatie. "Pentru primul joc de la venirea mea sunt foarte multumit de echipa. Am cerut disciplina pe teren si ambitie. Eu am venit la Craiova cu sufletul si asta le cer si jucatorilor pe teren. La Urziceni am castigat prin voinicie", a precizat Stoica.
De la juniori in Liga I, in cinci ani
Referitor la asemanarea carierei sale cu traseul parcurs de tehnicianul portughez Jose Mourinho, Stoica spune ca e firesc sa pornesti de jos in cariera, de la secundul si traducatorul lui Protasov si Andone la conducerea Universitatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.