Cosmin Olaroiu a incercat ieri sa explice cauzele jocului mai putin convingator din ultima perioada al ros-albastrilor, principala motivatie a tehnicianului fiind oboseala acumulata de elevii sai. Olaroiu a declarat ca echipele romanesti n

Cosmin Olaroiu a incercat ieri sa explice cauzele jocului mai putin convingator
din ultima perioada al
ros-albastrilor, principala motivatie a tehnicianului fiind oboseala acumulata
de elevii sai.

Olaroiu a declarat ca echipele romanesti nu sunt obisnuite sa joace pe doua planuri. ""In primavara acestui an am jucat 23 de meciuri, apoi am avut o pauza de doar doua saptamani, care nu inseamna aproape nimic. Apoi am fost in pregatire o luna, dupa care au inceput iar meciurile, jucatori precum Dica apropiindu-se deja de 20 de partide jucate. A aparut o uzura, fotbalul romanesc nu este obisnuit cu acest ritm"", a spus antrenorul Stelei.
CONCENTRARE. Olaroiu a adaugat ca starea de oboseala a fost accentuata si de numeroasele eliminari: ""In luna septembrie am avut doua meciuri in Liga Campionilor, doua derby-uri cu echipe calificate in grupele Cupei UEFA si alte doua meciuri de campionat. In jumatate din acestea am jucat in inferioritate numerica. Echipa e obosita. Poate sa duca 90 de minute in picioare, dar nu mai e capabila de ruperi de ritm"". O alta problema invocata de Olaroiu a fost lipsa de concentrare: ""Majoritatea echipelor din Liga au avut probleme in campionat. E greu sa te concentrezi cand intalnesti adversari aparent mai slabi decat cei din Liga"".

ACHIZITII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.