Uniunea Sindicala Miniera Maramures se afla in faza avansata de discutii cu Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului pentru a fuziona. "Am decis sa formam un nou cartel sindical care sa ne apere interesele. Singura posibilitate este sa formam un ca
Uniunea Sindicala Miniera Maramures se afla in faza avansata de discutii cu Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului pentru a fuziona. "Am decis sa formam un nou cartel sindical care sa ne apere interesele. Singura posibilitate este sa formam un cartel sindical puternic care sa apere interesele minerilor. Suntem in faza avansata de discutii cu Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului pentru a fuziona", a precizat Gheorghe Pasca, presedintele Uniunii Sindicale Miniere Maramures. Fuziunea dintre cele doua sindicate urmeaza sa fie aprobata de un congres comun al celor doua sindicate minere. Dupa fuziune, noua organizatie va avea cel putin 11.000 de membri. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.