Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov (foto), a facut, ieri, o legatura intre arestarea a patru ofiteri rusi in Georgia si vizita facuta cu putin timp inainte la Washington de presedintele georgian Mihail Saakasvili, dar si decizia NATO de a inte

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov (foto), a facut, ieri, o legatura intre arestarea a patru ofiteri rusi in Georgia si vizita facuta cu putin timp inainte la Washington de presedintele georgian Mihail Saakasvili, dar si decizia NATO de a intensifica relatiile cu Georgia, relateaza AFP. „Ultimul episod, cu rapirea ofiterilor nostri, a avut loc imediat dupa decizia NATO de a prezenta Georgiei un plan de cooperare intensiva si, in plus, chiar dupa o vizita a lui Mihail Nicolaevici (Saakasvili) la Washington“, a spus Lavrov, citat de agentia rusa Interfax.

Pe de alta parte, seful diplomatiei ruse a afirmat ca Rusia nu are intentia sa ridice embargoul impus Georgiei. „Deocamdata, nu avem intentia sa facem acest lucru“, a raspuns Lavrov la o intrebare referitoare la eventuala ridicare a sanctiunilor decretate de Rusia, care a suspendat legaturile aeriene, maritime si terestre, ca si mandatele postale catre Georgia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.