"Tricolorii" au efectuat, luni seara, primul antrenament care a deschis saptamana de pregatire in vederea meciului cu Belarus. Singurul absent a fost Laurentiu Rosu, in timp ce Adi Mutu a anuntat ca a intrat in silenzio stampa dupa scandalul cu cheln
"Tricolorii" au efectuat, luni seara, primul antrenament care a deschis saptamana de pregatire in vederea meciului cu Belarus. Singurul absent a fost Laurentiu Rosu, in timp ce Adi Mutu a anuntat ca a intrat in silenzio stampa dupa scandalul cu chelnerul constantean.
Daca la reunirea lotului echipei nationale, luni dimineata, doar o parte a componentilor primei reprezentative s-a prezentat in cantonamentul de la Mogosoaia, seara, la cel dintai antrenament condus de Victor Piturca, toti jucatorii au fost prezenti pe gazon.
Exceptia a fost doar echipierul lui Recreativo Huelva, mijlocasul Laurentiu Rosu, care a facut jonctiunea cu ceilalti "tricolori" abia alaltaieri tarziu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.