Rompetrol a redus incepand de ieri preturile carburantilor comercializati in benzinariile proprii cu trei bani pe litru la benzina si cu un ban pe litru la motorina, se arata intr-un comunicat al companiei. Astfel, un litru de benzina Premium E Plus
Rompetrol a redus incepand de ieri preturile carburantilor comercializati in benzinariile proprii cu trei bani pe litru la benzina si cu un ban pe litru la motorina, se arata intr-un comunicat al companiei. Astfel, un litru de benzina Premium E Plus sau Euro Standard fara plumb costa 3,41 lei, litrul de benzina Euro Plus fara plumb se comercializeaza cu 3,81 lei, iar benzina Euro Super 98 fara plumb costa 3,91 lei/litru. La motorina, preturile au coborat la 3,35 lei/litru (Euro 3) si 3,44 lei/litru (Super Euro 4). Ultima modificare a preturilor produselor Rompetrol a avut loc la 25 septembrie, cand tarifele unor tipuri de carburanti au scazut cu 3-4 bani pe litru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.