Trei romani au fost raniti dupa o altercatie dintr-un bar din Roma.

Asaltati de 30 de italieni cu fetele ascunse in cagule, cu bite si rangi, trei dintre romanii aflati luni in barul Ai portici, din cartierul periferic Trullo, au fost
Trei romani au fost raniti dupa o altercatie dintr-un bar din Roma.

Asaltati de 30 de italieni cu fetele ascunse in cagule, cu bite si rangi, trei dintre romanii aflati luni in barul Ai portici, din cartierul periferic Trullo, au fost raniti, iar unul dintre ei se afla in stare grava. Barul este un loc traditional de intilnire a imigrantilor romani si polonezi. Dupa ce banda de italieni a devastat localul, a aruncat si citeva cocktail-uri Molotov, incendiindu-l. Conflictele dintre imigrantii romani si italieni au devenit din ce in ce mai dese. Duminica, in urma unei altercatii cu un italian, referitoare la locurile de parcare, citiva romani au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti si impuscati in picioare si in abdomen.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.