De ceva vreme incoace, bolizii care circula in coloanele oficiale formate pentru tot soiul de demnitari fac ravagii pe sosele. Accidentele parca sunt trase la indigo. Victima este aproape mereu un pieton indisciplinat sau aiurit, iar masina care o sp
De ceva vreme incoace, bolizii care circula in coloanele oficiale formate pentru tot soiul de demnitari fac ravagii pe sosele. Accidentele parca sunt trase la indigo. Victima este aproape mereu un pieton indisciplinat sau aiurit, iar masina care o spulbera este doar "pe jumatate" inregimentata in sirul oficialilor. Asa a fost si ieri, cand SPP-ul a anuntat ca Loganul de la Romexpo nu era inscris in pachetul oficial de securitate al presedintelui. Nu mai departe de vara asta, un sofer machit dintr-o coloana MApN a strivit o femeie angajata in traversare pe soseaua nationala. Versiunea a fost aceeasi. Betivul s-a dovedit a fi intr-o echipa atasata ombilical de oficiali, dar nu conducea o masina din componenta coloanei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.