Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre numele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propusi in functia de comisar european, au declarat, ieri, surse apropiate de Palatul Cotroc
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre numele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propusi in functia de comisar european, au declarat, ieri, surse apropiate de Palatul Cotroceni, citate de Mediafax. Petre Roman a declarat ca posibila sa nominalizare pentru functia de comisar european il onoreaza si a precizat ca nu a negociat cu nimeni aceasta nominalizare. Roman a fost premier in timpul primelor patru mineriade, celei de-a patra cazandu-i el insusi victima. La randul sau, Vasile Puscas a declarat ca asteapta un anunt oficial legat de candidatii Romaniei la postul de comisar european, fiind interesat sa vada, din propunerile Presedintiei, Guvernului si liderilor politici, care sunt asteptarile acestora. Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.