Sir Paul McCartney va castiga din nou drepturile de autor asupra catalogului de cantece ale trupei Beatles, pe care le-a pierdut in urma cu 21 de ani si care au fost pana acum detinute de Michael Jackson, informeaza celebritywonder.com. McCartney a p
Sir Paul McCartney va castiga din nou drepturile de autor asupra catalogului de cantece ale trupei Beatles, pe care le-a pierdut in urma cu 21 de ani si care au fost pana acum detinute de Michael Jackson, informeaza celebritywonder.com. McCartney a pierdut drepturile de autor asupra majoritatii hiturilor trupei Beatles in urma unei licitatii care a avut loc in 1985.
Jackson, care cantase in duet cu McCartney hitul mondial "The Girl is Mine", in 1982, a platit atunci aproximativ 75 de milioane de dolari pentru prestigiosul catalog muzical, spre marea suparare a fostului membru Beatles.
McCartney a aflat recent ca drepturile asupra multora din hiturile trupei Beatles, precum "Come Together" si "Getting Better", ii revin in mod automat: "In aproximativ zece ani, mare parte din catalogul muzical imi va reveni, pur si simplu din punct de vedere legal".
Artistul, in varsta de 64 de ani, a declarat cu o alta ocazie ca uraste faptul ca trebuie sa-i plateasca lui Jackson de fiecare data cand vrea sa cante unul dintre propriile lui cantece in timpul unui concert.
In urma cu cateva luni, Jackson a utilizat catalogul sau muzical care include majoritatea succeselor trupei Beatles si ale lui Elvis Presley pentru a garanta niste imprumuturi, dupa ce a fost la un pas de faliment. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.