Directorul cotidianului in limba engleza ""Nine Oa€™Clock"" Primul cotidian de limba engleza din Romania, ""Nine Oa€™Clock"", aniverseaza 15 ani de la aparitie. Initiativa crearii ziarului apartine lui Radu Bogdan, cunoscut z
Directorul cotidianului in limba engleza ""Nine Oa€™Clock""


Primul cotidian de limba engleza din Romania, ""Nine Oa€™Clock"", aniverseaza 15 ani de la aparitie. Initiativa crearii ziarului apartine lui Radu Bogdan, cunoscut ziarist de politica externa. In cei 15 ani de existenta, ""Nine Oa€™Clock"" a crescut in permanenta, devenind o punte de legatura intre societatea romaneasca si comunitatea straina din Romania, datorita credibilitatii si a modului corect si obiectiv in care isi informeaza zilnic cititorii in legatura cu evolutiile politice, economice si sociale din tara noastra. Radu Bogdan este doctor in Drept, specialitatea Drept international public, si autor a mai multor carti dedicate Italiei, Spaniei si problemelor securitatii europene si dezarmarii. Pentru succesul de 15 ani al ""Nine Oa€™Clock"", Jurnalul National il declara pe Radu Bogdan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.