International Bucuresti, Loganul a agatat femeia, care voia sa traverseze aleea. Petronela Sandulescu a fost lovita la cap si proiectata apoi intr-o parte. Victima venise la TIB sa vada deschiderea oficiala a editiei din acest an. Fata era din
International Bucuresti, Loganul a agatat femeia, care voia sa traverseze aleea. Petronela Sandulescu a fost lovita la cap si proiectata apoi intr-o parte. Victima venise la TIB sa vada deschiderea oficiala a editiei din acest an. Fata era din Drobeta-Turnu Severin, dar de mai multa vreme se mutase la Bucuresti. Ghinionul ei a fost ca a nimerit exact in acelasi timp cu alaiul prezidential. Desi accidentul nu a fost unul grav, presedintele a coborat din masina cu care se deplasa, pentru a verifica starea femeii. Ea a fost apoi transportata de urgenta la Spitalul Elias. Aici s-a constatat ca a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, dar si o fractura de umar. Pentru mai multa siguranta, ea a fost examinata si la computerul tomograf, urmand sa fie spitalizata pana la finalizarea investigatiilor. Serviciul de Protectie si Paza a precizat, dupa accident, ca Loganul implicat nu era inclus in pachetul de securitate al lui Traian Basescu. Era doar o masina-escorta, condusa de un subofiter cu permis de conducere a carui vechime depaseste 15 ani. Conducerea serviciului a informat ca autovehiculul se afla la circa 500 de metri de coloana oficiala si circula cu viteza redusa.

"Daca vorbesc cu matale, sper sa traiesc!"
Tanara accidentata si-a sunat mama de pe patul spitalului
Zenobia Sandescu, mama fetei accidentate de un autoturism din coloana oficiala a presedintelui Basescu, a aflat trista veste chiar din gura fiicei, care i-a telefonat de pe patul spitalului pentru a o linisti. "A vorbit chiar ea cu mine si mi-a spus ca, daca vorbeste acum cu mine, spera sa traiasca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.